Σύνδεση

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

Follow Us
Γλώσσα
Το καλάθι μου ()

O Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αποτελεί το πλέγμα των κανόνων που εφαρμόζονται για τη νόμιμη επεξεργασία δεδομένων και την προστασία αυτών.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με εσάς είναι η εταιρεία μας «ΕΙΚΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ». Τα δεδομένα αυτά επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναλλαγής, προκειμένου να σας καθίσταται εφικτή η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών μας.

 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

Δε συλλέγουμε Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσης σας να χρησιμοποιηθούν, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην Πολιτική Cookies.

 

Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης στις υπηρεσίες μας:

δημιουργείται μία καρτέλα υποψήφιου πελάτη που σας ζητάει να εισάγετε και αποθηκεύει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο, αριθμό σταθερών/κινητών τηλεφώνων, email, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, επάγγελμα, ΑΦΜ - ΔΟΥ, διεύθυνση κατοικίας/επαγγελματικής εγκατάστασης.
  • Τη μεταξύ μας επικοινωνία.
  • Πληροφορίες σχετικά με τις μεταξύ μας συναλλαγές ή συναλλαγές με τρίτους στις οποίες έχετε συμμετάσχει με οποιοδήποτε τρόπο.

 

 

Πολιτική Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας, την καλύτερη δυνατή λειτουργία του, τη σωστή περιήγηση, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες του. Τα cookies σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε ορισμένες δυνατότητες (όπως η αποθήκευση των περιεχομένων καλαθιού), να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία κοινοποίησης σε κοινωνικά δίκτυα (για το Facebook, το Instagram κ.λπ.), καθώς και να εξατομικεύετε μηνύματα και να προβάλλονται διαφημίσεις σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας (τόσο στον ιστότοπό μας όσο και σε άλλους). Επίσης, μας βοηθούν να κατανοήσουμε με ποιον τρόπο χρησιμοποιείται ο ιστότοπος.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΕΙΚΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

 

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στο web browser του υπολογιστή σας και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Μπορούν να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας ή για να ενεργοποιήσετε κάποιες λειτουργίες στις ιστοσελίδες μας. Τα cookies κατατάσσονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 

•           Αυστηρά απαραίτητα cookies

•           Cookies περιόδου σύνδεσης

•           Cookies στόχευσης / διαφήμισης

 

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES

Τα αυστηρά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου christianityart.com. Είναι αυτά που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μετάδοση επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή, στο μέτρο που αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, στον πάροχο μιας υπηρεσίας που έχει ζητήσει ρητώς από το συμβαλλόμενο μέρος ή τον χρήστη να παράσχει την εν λόγω υπηρεσία. Είναι τεχνικά απαραίτητα για την λειτουργία του ιστότοπου γι’ αυτό και δεν έχετε την δυνατότητα να τα απορρίψετε.

 

COOKIES ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Τα cookies περιόδου σύνδεσης αποθηκεύονται προσωρινά στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια μας περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης και διαγράφονται με τον τερματισμό της περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης.

  

COOKIES ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Τα cookies στόχευσης και διαφήμισης χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Έτσι, επιλέγοντας αυτά τα cookies, μπορείτε να βλέπετε στην ιστοσελίδα μας στοχευμένες διαφημίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται από τρίτους, εντός και εκτός της σελίδας μας.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο επιτρέπουν την αυτόματη αποδοχή των cookies. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις προκειμένου να αποκλείσετε την αποστολή cookies στη συσκευή σας ή να ενεργοποιήσετε τη λήψη μόνο ορισμένων κατηγοριών. Λάβετε υπόψη ότι, εάν η πλοήγηση ή τα λειτουργικά cookies είναι απενεργοποιημένα ή καταργημένα, δεν είναι δυνατή η λειτουργία όλων των λειτουργιών του ιστότοπου όπως προβλέπεται. Για να διαχειριστείτε και να απενεργοποιήσετε τα cookies, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται στο παρακάτω διάγραμμα:

 

• Internet Explorer  https://support.microsoft.com/el-gr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

• Safari  https://support.apple.com/el-gr/HT201265

• Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el

• Firefox  https://support.mozilla.org/el/kb/energopoihsh-apenergopoihsh-cookies-parakoloy8hsh-protimhsewn

 

Web beacons – (γνωστά επίσης ως "σαφή GIF" ή "εικονοστοιχεία παρακολούθησης") μπορούν να μας ενημερώσουν για πράγματα όπως: πόσοι άνθρωποι έρχονται στον ιστότοπό μας, εάν πρόκειται για επισκέπτες μίας φοράς ή συχνούς επισκέπτες, καθώς και για πόσο διάστημα, πόσο πείθονται από διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο και άλλα παρόμοια δεδομένα χρήσης ιστοτόπων. Όταν χρησιμοποιούνται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα web beacons μπορούν να μας ενημερώσουν για την ώρα που το e-mail ανοίχθηκε, εάν και πόσες φορές προωθήθηκε και σε ποια σύνδεση οι χρήστες κάνουν κλικ μέσα από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βάσει αυτών των πληροφοριών, μπορούμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές που σας προσφέρουμε για την καλύτερη κάλυψη των ενδιαφερόντων σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για προϊόντα, υπηρεσίες και/ή ειδικές προσφορές, οι οποίες πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.

Log Files – είναι αρχεία που καταγράφουν τη δραστηριότητα ιστού και συλλέγουν μη προσωπικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επίσκεψή σας ή τη χρήση του ιστοτόπου μας. Τα αρχεία καταγραφής μπορεί να μας βοηθήσουν να καταγράψουμε, μεταξύ άλλων: (i) τη διεύθυνση IP σας, η οποία είναι ένα μοναδικό σύνολο αριθμών που έχουν εκχωρηθεί στον υπολογιστή σας από τον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) (σημειώστε ότι, ανάλογα με τον ISP σας, ο υπολογιστής σας μπορεί να είναι διαφορετικός κάθε φορά που συνδέεστε στο Internet), (ii) τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε και (iii) άλλες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική σας επίσκεψη, όπως τη διεύθυνση URL από την οποία ήλθατε στον ιστότοπό μας, την ημερομηνία και την ώρα που τον επισκεφθήκατε. Εκτός από τη χρήση αυτών των πληροφοριών για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπός μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες που συλλαμβάνονται μέσω αρχείων καταγραφής, όπως μια διεύθυνση IP (μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία) για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, τη διατήρηση της ασφάλειας στο διαδίκτυο και να απαγορεύσουμε ή να περιορίσουμε την πρόσβαση στις online υπηρεσίες μας σε ορισμένους χρήστες.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ανανεώσουμε αυτή την ειδοποίηση για το απόρρητο και τα cookies ανά πάσα στιγμή και όλες οι αλλαγές που ενδέχεται να κάνουμε στο μέλλον θα δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα. Ελέγξτε συχνά για να δείτε τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές σε αυτήν την ειδοποίηση σχετικά με το απόρρητο και τα cookies. Θα βρείτε την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης στην κορυφή αυτής της σελίδας.

  

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας : ACS Courier (αποστολή και παράδοση των προϊόντων), UPS (αποστολή και παράδοση των προϊόντων), Ιnfoprocess (ERP), Converge SA (eShop / eCommerce Site), Facebook (Facebook business manager), Google (Google AdSense - GSuite).

Ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα Δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

 

Τρόπος συλλογής προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της διευκόλυνσης κάθε μεταξύ μας επικοινωνίας και συναλλαγής, συλλέγει πληροφορίες σχετικές με το πρόσωπό σας :

  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. δια ζώσης, τηλεφωνικά, δι’ έγγραφης ή ηλεκτρονικής επιστολής-email ή τηλεομοιοτυπίας-fax, μέσω του newsletter, κλπ).
  • Όταν συναλλάσσεστε μαζί μας.
  • Όταν μας υποβάλλετε αιτήματα.
  • Όταν δηλώσετε ότι επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, οπότε μας χορηγείτε τα δεδομένα σας με οποιονδήποτε από τους άνω τρόπους.
  • Όταν, για την επίτευξη ή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής και στα πλαίσια αυτής τα δεδομένα σας μας διαβιβάζονται νομίμως από τρίτους.
  • Για πρόσωπα κάτω των 16 ετών απαιτείται η συγκατάθεση των προσώπων που ασκούν την επιμέλεια ή τη γονική μέριμνα αυτών.
  • Προς διασφάλιση αμφοτέρων και κάθε επικοινωνίας και συναλλαγής μας, τα δεδομένα σας πρέπει να ενημερώνονται και να είναι αληθή. Συνεπώς παρακαλούμε να μας ενημερώνετε σχετικά με κάθε τυχόν σφάλμα, έλλειψη, αλλαγή των δεδομένων σας.

 

Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η συγκέντρωση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, γίνεται υπό τις εξής προϋποθέσεις και με τους εξής σκοπούς:

 

  • Όταν έχετε συναινέσει και παράσχει τη συγκατάθεσή σας για τη συγκέντρωση και επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Εφόσον τούτο επιβάλλεται από διατάξεις του Νόμου ή σε συμμόρφωση με επιβαλλόμενες υποχρεώσεις μας από τις αστυνομικές, διοικητικές και δικαστικές αρχές και υπηρεσίες.
  • Εφόσον τα δεδομένα είναι αναγκαία για την κατάρτιση και ολοκλήρωση κάθε μεταξύ μας συναλλαγής (πωλήσεις, παροχή υπηρεσιών).
  • Εφόσον τα δεδομένα απαιτούνται προκειμένου να αποδειχθεί ή/και να τηρηθεί μία έννομη σχέση.
  • Εφόσον απαιτείται για την τήρηση των υποχρεώσεών μας.
  •  Εφόσον απαιτείται για την έγερση νομικών αξιώσεων εναντίον σας ή εναντίον οποιουδήποτε τρίτου.
  • Εφόσον η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  • Για απάντηση σε ερωτήματα ή αιτήματά σας.
  • Για ενημέρωση σχετικά  με προσφορές μας ή την προώθηση προϊόντων, εφόσον έχετε αποδεχθεί την τελευταία. Η συναίνεσή σας προς τούτο είναι ελεύθερα ανακλητή σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
  • Σε άλλες αναγκαίες περιπτώσεις για τις οποίες όμως θα υπάρχει έγκαιρη σχετική ενημέρωσή σας.
  • Σημειώνεται ότι η μη παροχή πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται για τα ανωτέρω μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς ή και να παρεμποδίσει την κατάρτιση, εξέλιξη και ολοκλήρωση μίας σύμβασης.

 

Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία μας δημιουργεί προφίλ πελάτη.

 

Διάρκεια τήρησης προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται σε σχέση με τον εκάστοτε (διαζευκτικά ή σωρευτικά) επιδιωκόμενο σκοπό κατά το αμέσως ανωτέρω κεφάλαιο. Αμέσως μετά το πέρας του διαστήματος εξυπηρέτησης των άνω σκοπών ή μετά το πέρας του διαστήματος εντός του οποίου μπορούν αν εγερθούν νομικές αξιώσεις σε βάρος σας, τα δεδομένα σας θα διαγράφονται.

Δεδομένα που διατηρούνται με τη συγκατάθεσή σας για προωθητικούς σκοπούς, διαγράφονται όταν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας.

 

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία μας φροντίζει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με τους εξής τρόπους:

  • Η πρόσβαση επιτρέπεται περιορισμένα και μόνον στα εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα τα οποία εργάζονται για την εξυπηρέτηση των πάνω σκοπών.
  • Τα συστήματα ΙΤ προστατεύονται από τείχος προστασίας και λογισμικά προγράμματα προστασίας ώστε να αποτρέπεται η διαρροή δεδομένων λόγω παράνομης πρόσβασης (hacking).
  • Τα συστήματα ΙΤ παρακολουθούνται με τεχνολογικά εξελιγμένες μεθόδους και από εξειδικευμένους συνεργάτες ώστε να προλαμβάνουν και να αποτρέπουν τυχόν απόπειρες παραβίασης.
  • Τυχόν χορήγηση σε εσάς κωδικού εισόδου στην ιστοσελίδα μας ή σε εφαρμογές αυτής, σας καθιστά υπεύθυνους για τη φύλαξη του και την ασφάλειά του.
  • Σε περίπτωση παραβίασης ή διαρροής των προσωπικών σας δεδομένων θα ενημερωθείτε γι’αυτό καθώς και για τον τρόπο αντιμετώπισης της διαρροής εντός 72 ωρών.

 

Δικαιώματά σας

Σύμφωνα και με τις διατάξεις του νόμου, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, διόρθωσης ή συμπλήρωσης αυτών, διαγραφή τους, δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας να απαγορεύσετε αυτήν και να ασκήσετε κάθε δικαίωμά σας για τη φορητότητά τους (να παραλάβετε αυτά).

Επίσης έχετε δικαίωμα να ανακαλείτε για το μέλλον κάθε συγκατάθεση που έχετε χορηγήσει για την συγκέντρωση, διατήρηση και επεξεργασία των δεδομένων σας.

Η εταιρεία μας εξετάζει τα αιτήματά σας και σας απαντά εντός μηνός από την υποβολή τους.

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην αρμόδια αρχή είτε για την υποβολή παραπόνων είτε για την υποβολή καταγγελίας.

Τα αιτήματά σας μπορείτε να τα υποβάλλετε προς τον υπεύθυνο επεξεργασίας, όπως αναφέρεται κατωτέρω.

 

Στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνου επεξεργασίας

Για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, για την υποβολή ερωτημάτων, αιτήσεων και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο επεξεργασίας ως εξής:

 

  • Τηλεφωνικά: 210 3251841
  • Με FAX: 210 3251729
  • Με email: customersupport@christianityart.com
  • Ταχυδρομικά: Α/Τ Βέλους 3, Βοτανικός, ΤΚ: 104 47, Αθήνα

 

Newsletter

Συναινώ και αποδέχομαι όπως η εταιρεία «ΕΙΚΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ»  μου αποστέλλει ενημερώσεις σχετικά με προϊόντα, προσφορές, εκδηλώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες

Φόρτωση...
Παρακαλώ περιμένετε...